Over ons

Met een fijn gevoel naar je werk. Dat willen we allemaal.

Het nakomen van afspraken. Met deze leus begonnen Annemarie Moezelaar en Jan de Jong in 1993 DJM Bedrijfsdiensten.
In al zijn eenvoud is dit een succesformule gebleken en is DJM Bedrijfsdiensten uitgegroeid tot een florerend bedrijf met vestigingen in Deventer, Raalte en Cuijk.
Ondanks dat DJM een redelijke grote organisatie is, is er veel persoonlijke aandacht. Objectleiders kennen je naam en je bent geen nummer.

Een goede werksfeer en een persoonlijke benadering vinden wij bij DJM Bedrijfsdiensten belangrijk. Daarom biedt DJM goede begeleiding, hebben we betrokken objectleiders/leidsters die regelmatig langs het pand komt om te kijken hoe het gaat. Daarnaast werk je met de beste materialen en schoonmaakmiddelen.

DJM Bedrijfsdiensten profileert zich als de schoonmaakpartner voor elke organisatie. Al jaren zetten onze vakkundige medewerkers zich in voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Werken bij DJM Bedrijfsdiensten betekent onderdeel zijn van een vakkundig, hecht en enthousiast team. Beschikt u over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en wilt u zich graag inzetten voor kwalitatief goede dienstverlening voor onze klanten? Kijk dan snel in onderstaand overzicht of er in uw regio een passende vacature beschikbaar is.



Sinds 2017 werk ik een paar uurtjes als schoonmaker bij DJM. Het werken bij DJM is heel fijn. Wat mij goed bevalt is dat ik zelf de uren kan bepalen. Dit is voor studenten ideaal. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat DJM een goed salaris betaalt.
Robyn Kemper schoonmaakmedewerker