Over ons

DSO Cleaning Services is dĆØ specialist in kantoorschoonmaak dus 100% focus en kennis. Duurzame inzet van medewerkers in de vorm van vaste contracten. En dan bij voorkeur op basis van zichtbare schoonmaak zijn voorbeelden van onze ā€˜andereā€™ kijk op schoonmaak. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar het combineren van zoveel mogelijk multi-service taken. Dit zorgt voor een afwisselende functie waarbij onze medewerker duurzaam inzetbaar blijft. Ook investeren we in doorontwikkeling van onze medewerkers door middel van gerichte opleidingen. We werken graagĀ met opdrachtgevers die hier ook in geloven en samenĀ met ons willen investeren in deze visie en in onze medewerkers!

Duik in de wereld van 'andere' schoonmaak! DSO gaat voor duurzame inzet van medewerkers in de vorm van fulltime contracten, gerichte opleidingen en investeren in de toekomst. Focus op mens en organisatie. We werken alleen samen met opdrachtgevers die hier ook in geloven en samen met ons willen investeren in deze visie!

Wij geloven erin dat mensen die goed in hun vel zitten gelukkiger zijn. Gelukkige medewerkers laten een lager ziekteverzuim zien, hebben meer energie en zijn productiever. Zij ontdekken gemakkelijker hun talenten, delen eerder hun ideeĆ«n en gaan eenvoudiger relaties aan.Ā 

Bekijk ons actuele aanbod, solliciteer en ontdek het zelf.Ā Eindelijk anders!



"DSO voelt als een warm bad"
Linda Gerrits
Linda Gerrits Ambulant voorvrouw